Τρόποι Αποστολής

Αποστολή των παραγγελιών μέσω ACS και ΓΕΝΙΚΗ ταχυδρομική.

Για όλες σας τις αγορές για πληρωμή του ηλεκτρονικού καταστήματος kikahome.gr, είτε με πιστωτική κάρτα είτε με κατάθεση σε τράπεζα είτε με αντικαταβολή η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα €69.

  • Για παραγγελίες κάτω των 69€ η χρέωση θα είναι 3€.
  • Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η χρέωση θα είναι 2€ επιπλέον.

Η επεξεργασία των παραγγελιών σας ξεκινά το πρωί στις 8.00 της εκάστοτε μέρας. Η ετοιμασία τους και η παράδοση τους στην εταιρία courier γίνετε δύο φορές την μέρα, με αποτέλεσμα να έχουμε την ταχύτερη δυνατή παράδοση των παραγγελιών σας.

Η παράδοση της παραγγελίας σας με προορισμό εντός του νομού Θεσσαλονίκης λαμβάνει χώρα μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες, για υπόλοιπους χερσαίους προορισμούς η παράδοση γίνεται από 3-7 εργάσιμες ημέρες  και τέλος η παράδοση της παραγγελίας για νησιώτικους προορισμούς θα ολοκληρωθεί από 3-10 εργάσιμες ημέρες.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 19:00 και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 15:00.

Εάν επιθυμείτε η παράδοση του δέματος να πραγματοποιηθεί συγκεκριμένες ώρες εντός τρίωρου (πρωινές: 09:00-14:00 ή απογευματινές: 14:00-19:00), θα προτείναμε για διευκόλυνση σας να το αναφέρετε στο πεδίο σημείωσης που εμφανίζεται στο τελικό στάδιο “Ολοκλήρωση Παραγγελίας” της αγοράς σας.

Για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση, όσον αφορά την αποστολή της παραγγελίας σας, το Kikahome σας αποστέλλει μέσω email τον αριθμό αποστολής, τον οποίο τοποθετείτε στη σελίδα της courier ώστε να ενημερώνεστε σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται η παραγγελία σας και για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Θα θέλαμε τέλος να σας ενημερώσουμε ότι το kikahome.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται, σε ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης – εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.